Candy Crush Jelly Saga Cheats

Wil je oneindige levens hebben? Download dan nu onze Candy Crush Jelly cheats guide voor maar €2,99 voor smartphone en tablet. Klik op het onderstaande plaatje om onze Candy Crush Jelly Cheats guide te downloaden.

Oneindige levens cheat Candy Crush Jelly

Maak nu kennis met de nieuwe versie van het bekende candy crush spel, Candy Crush Jelly Saga. Heb je de andere versies ook al gespeeld? Dan kun je het vast niet laten om ook dit spel te spelen! Het spel is per direct beschikbaar en kan dus nu meteen gespeeld worden. Heb je ook zin? Wacht dan niet langer, maar kies nu voor Candy Crush Jelly Saga. De basis van dit spel lijkt veel op de andere varianten uit de serie. Maar er is weer een nieuwe wereld omheen ontwikkeld. Er zijn ook enkele nieuwe modi in het spel gebracht. Let goed op, want wat zeker nieuw is, is dat je te maken krijgt met een nieuw hoofdpersoon en deze heet Jenny. Het is een avontuurlijke Yeti Girl die op reis is om zichzelf te herenigen met haar Uncle Yeti in het Candy Kingdom.  Leuk toch zoveel nieuws? Kom het daarom ook zelf ontdekken en dan zie je zelf in wat Candy Crush Jelly Saga voor je kan betekenen. Een leuke nieuwe variant met aanpassingen en daar ga je zeker van genieten.

Candy Crush Jelly Saga modi en items

Je ziet bij Candy Crush Jelly Saga ook weer twee nieuwe modi namelijk Jelly en Boss. Bij de Jelly Mode is het de bedoeling dat je snoepjes en gelei op de juiste volgorde met elkaar gaat combineren, zodat je een level af kunt ronden. Bij de Boss mode worden jouw vaardigheden op de proef gesteld tegen de Jelly Queen en de volgelingen. Er zijn nu 120 levels beschikbaar. Maar dit zal wel toenemen door alle updates. In de toekomst zullen er voor Candy Crush Jelly Saga dan ook veel meer levels beschikbaar zijn en de verwachting is dat dit niet lang meer zal duren. Ook al zoveel zin om te spelen en wil je ook proberen om alle levens door te komen? Dan wordt het nu tijd dat je gaat ontdekken hoe het allemaal in zijn werk gaat en wat Candy Crush Jelly Saga je kan brengen. Dit is voor iedereen anders, het ligt er ook aan of je geluk hebt. Het lot zal beschikken over jouw geluk, maar jij kunt in elk geval genieten van het spel.

Cheaten Candy Crush Jelly Saga

Er is een cheat voor Candy Crush Jelly Saga beschikbaar en daarbij krijg je oneindig veel levens. De moeite waard om daar snel meer over te weten te komen! Dit wil je vast en zeker niet missen.

Wil je oneindige levens hebben? Download dan nu onze Candy Crush Jelly cheats guide voor maar €2,99 voor smartphone en tablet. Klik op het onderstaande plaatje om onze Candy Crush Jelly Cheats guide te downloaden.

Oneindige levens cheat Candy Crush Jelly

Speel daarom dit spel ook online en kom er achter hoeveel plezier je kunt beleven! Het is echt een kans die je nu moet grijpen om mee te spelen, veel mensen zijn je al voorgegaan en zij zijn erg blij dat zij die keuze nu hebben gemaakt. Leef je uit bij Candy Crush Jelly Saga en veel plezier met spelen!

Geef een reactie