Alphabetty Saga

AlphaBetty-Saga-ff-Candy-Crush-Unleashed-on-Android-iOS-483238-2-compressor

Heb je al kennis gemaakt met de nieuwe app Alphabetty Saga? Dit is een erg leuk woordspel en het is van King de makers van Candy Crush Saga en Farm Heroes Saga. Misschien wist je het nog niet, maar Alphabetty is het eerste sociale, mobiele woordspel van King! Je kunt hierbij meteen je vaardigheden testen in een gratis woordspel, waarbij je naar de verste uithoeken van de muizenwereld reist! Daarbij ga je Professor Alpha, Betty en hun trouwe vriend Barney vergezellen op hun avontuur en dan ga je samen nieuwe woorden verzamelen voor de Encyclopedie van alles!

Samen reizen naar mooie landen

In de game ga je reizen naar exotische landen en je baant je een weg door meer dan 100 kazige levels en daarbij moet je letters koppelen. Daarbij ga je ook speciale figuren verzamelen welke je onderweg helpen, let hierbij wel goed op voor de muizenvallen en klimplanten. Alphabetty Saga samen of alleen spelen. Dit nieuwe woordenspel van de makers van Candy Crush kun je samen spelen met je vrienden, maar je kunt ook alleen spelen. Als je samen gaat spelen kun je bijhouden wie de hoogste score behaalt. Als je er klaar voor bent dan kan je avontuur snel beginnen! Het grootste voordeel is dat je Alphabetty Saga
meteen helemaal gratis kunt spelen. Er zijn wel een paar onderdelen waarvoor je moet betalen en dan kun je denken aan de extra levels of aan de extra zetten. Ga eerst gratis kennismaken en wanneer het goed bevalt, kun je snel meer beleven met Alphabetty Saga.

Spelregels

Herken jij Alphabetty Saga al? We zetten de spelregels en een aantal handige tips van deze game even voor je op een rijtje:

 • Je koppelt letters in iedere richting, dus omhoog, omlaag, diagonaal of hoe je maar wilt, ook kan dat in meerdere richtingen tegelijk.
 • De mooie, kleurrijke graphics nemen je mee naar de verste uithoeken van de muizenwereld.
 • Er zijn drie dappere verkenners die een fantastisch avontuur beleven met jou!
 • Er zijn ook nog eens krachtige boosters, die je helpen om lastige levels te halen.
 • Je kunt de booster ontgrendelen en dan unieke figuren tegenkomen met speciale krachten en die helpen je onderweg weer verder.
 • Alphabetty Saga is eenvoudig en ook leuk om te spelen, maar neem even de tijd om het onder de knie te krijgen.
 • Er zijn meer dan 100 kazige levels waarbij je letters moet koppelen.
 • Je mag spelen zoals je wilt dus zowel met lange als korte woorden.
 • Je kunt scores van je vrienden en andere concurrenten in de gaten houden.
 • Het spel kent een eenvoudige synchronisatie op verschillende apparaten.

Download Alphabetty Saga

Ben je dol op woorden zoeken, kruiswoordraadsels, puzzels en sudoku’s? Wacht dan niet langer en kies vandaag nog voor deze nieuwe app. Het is echt de moeite waard om te spelen en je wordt er alleen maar slimmer van. Deel jouw enthousiasme ook met je vrienden, zodat zij ook gaan spelen en misschien kun je wel tegen elkaar spelen, wie kent de meeste woorden?

Meer informatie over de game vind je hier. En hier kun je de game downloaden.

8 gedachtes aan “Alphabetty Saga

 1. B Gosse

  ik ben bij level 174, daar moet je 6, 7 en 8 letterwoorden maken.
  Maar elke keer als je een woord klaar hebt en er een v achter komt, staat er even later weer een 1 achter, dan moet je weer een woord maken. Heel stom!!!!!!!! Zo komt het spel nooit klaar.grrrr.

Geef een reactie